Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Rake - drag

Produktinformation "Rake - drag"

rake - drag

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de rake - drag met onderdeelnummer R837927. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

rake - drag voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. Dit onderdelenboek geeft schematisch weer waar onderdelen op de machine geplaatst worden en dus ook welke onderdelen in de machine zitten. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Dan is de kans groot dat het product passend is. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

rake - drag is passend voor deze onderdeelnummers

De rake - drag met nummer R837927 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 18820 cushman 837927 jacobsen.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R837927
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Cushman: 837927
Jacobsen: 837927
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Cushman Sand Trap Rake, Jacobsen Groom Master
Show more Show less