Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Frame - reel

Produktinformation "Frame - reel"

frame - reel

De frame - reel met onderdeelnummer R5002577 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

frame - reel voor Jacobsen

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

frame - reel is passend voor deze onderdeelnummers

De frame - reel met nummer R5002577 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 16821 jacobsen 5002577.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R5002577
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 5002577
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen Eclipse 118F, Jacobsen Eclipse 122F, Jacobsen G-Plex III, Jacobsen GP400, Jacobsen Greens King IV, Jacobsen Greens King IV Plus, Jacobsen Greens King V & VI
Produkttype: Klippebure
Show more Show less