Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Zuigslang R46952

Produktinformation "Zuigslang R46952"

Zuigslang R46952

RDM Parts biedt het volledige originele onderdelenaanbod van John Deere aan voor machines in de tuin- park- en golfbranche. De R46952 is zo’n onderdeel uit het originele aanbod van dit merk. Zo kunt u snel weer aan het werk als u de Zuigslang gebruikt.

Machineonderhoud voor uw John Deere met originele onderdelen zoals de Zuigslang

Tijdig onderhoud zorgt voor behoud van uw John Deere machine. Dit onderhoud kunt u doen met de Zuigslang. Maar ook zijn er passende onderdelen te vinden die het R46952 originele onderdeel vervangen. Onderdelen met ‘RDM’ in het artikelnummer zijn vaak onderdelen die passen voor het origineel. Of u nou een voorkeur heeft voor originele onderdelen, of liever sleutelt met een passend onderdeel. We helpen u graag aan originele onderdelen of onze passende alternatieven.

Kijk in het onderdelenboek of de Zuigslang R46952 past op uw machine

Een vergissing in een onderdeel zorgt al gauw voor vertraging bij de reparatie, controleer dus even of u het juiste onderdeel besteld. Staat het onderdeelnummer bijvoorbeeld in het onderdelenboek en komt het overeen met R46952. Twijfelt u toch of heeft u moeite om het nummer te vinden, stuur ons dan een foto van het te vervangen onderdeel en beschrijf hierbij de machinesoort en het serienummer. Ons team helpt u dan met het vinden van het juiste onderdeel.

De R46952 monteren

Om een goede werking te garanderen monteert u het product volgens de voorschriften. De voorschriften staan in het onderdelenboek. Een monteur of één van onze specialisten hebben deze kennis ook in huis, dus een vraag om advies kan natuurlijk altijd.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R46952
Manufacturer John Deere
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: John Deere
Produkttype: slanger
Show more Show less