Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

SPACER - BRG HOUSING

Produktinformation "SPACER - BRG HOUSING"

spacer - brg housing

De spacer - brg housing met ons onderdeelnummer R362643 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

spacer - brg housing voor Jacobsen

Tussen machineonderdelen die op elkaar lijken kan een verschil zitten. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

spacer - brg housing is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer R362643 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15888 jacobsen 362643.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R362643
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 362643
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen LF-135, Jacobsen LF-570, Jacobsen LF-3400, Jacobsen LF-3407, Jacobsen LF-3800, Jacobsen LF-4677
Produkttype: Afstandsstykker, Boliger
Show more Show less