Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

STUD - BACKING LH 3-1/2

Produktinformation "STUD - BACKING LH 3-1/2"

stud - backing lh 3-1/2

Onderdeel R347168 is een stud - backing lh 3-1/2 uit ons grote onderdelenassortiment. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

stud - backing lh 3-1/2 voor Jacobsen

Tussen machineonderdelen die op elkaar lijken kan een verschil zitten. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Jacobsen. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als er een overeenkomst is dan zal het onderdeel passend zijn voor de machine. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

stud - backing lh 3-1/2 is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer R347168 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15736 jacobsen 347168.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R347168
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 347168
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen PGM 19, Jacobsen PGM 22
Produkttype: Pinbolt
Show more Show less