Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

DRIVE COUPLING

Produktinformation "DRIVE COUPLING"

drive coupling

Onderdeel R340462 is een drive coupling uit ons grote onderdelenassortiment. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

drive coupling voor Jacobsen

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Jacobsen machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

drive coupling is passend voor deze onderdeelnummers

De drive coupling met nummer R340462 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 54317 jacobsen 340462.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R340462
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 340462
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526, R&R Products Greens Max 4018, R&R Products Greens Max 4022, R&R Products Greens Max 4026
Produkttype: Koblinger
Show more Show less