Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

VERTI-CUT BLADE

Produktinformation "VERTI-CUT BLADE"

verti-cut blade

Onderdeel R337773 is een verti-cut blade uit ons grote onderdelenassortiment. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

verti-cut blade voor Jacobsen

Tussen machineonderdelen die op elkaar lijken kan een verschil zitten. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. Dit onderdelenboek geeft schematisch weer waar onderdelen op de machine geplaatst worden en dus ook welke onderdelen in de machine zitten. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

verti-cut blade is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer R337773 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15641 jacobsen 337773.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R337773
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 337773
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen Flail Mower, Jacobsen Turfcat 50 & 60, Jacobsen Turfcat 72
Produkttype: Knive
Show more Show less