Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

COLLAR - REEL SHAFT

Produktinformation "COLLAR - REEL SHAFT"

collar - reel shaft

De collar - reel shaft met onderdeelnummer R325654 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

collar - reel shaft voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Jacobsen machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Als er een overeenkomst is dan zal het onderdeel passend zijn voor de machine. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

collar - reel shaft is passend voor deze onderdeelnummers

De collar - reel shaft met nummer R325654 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15476 jacobsen 325654.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R325654
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 325654
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen PGM 19, Jacobsen PGM 22
Produkttype: Bølger
Show more Show less