Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

PLUG - END OF SHAFT

Produktinformation "PLUG - END OF SHAFT"

plug - end of shaft

De plug - end of shaft met ons onderdeelnummer R306959 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

plug - end of shaft voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

plug - end of shaft is passend voor deze onderdeelnummers

De R306959 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15132 jacobsen 306959 ryan.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R306959
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 306959
Ryan: 306959
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen GA-24, Ryan Greensaire II, Ryan WG-24
Produkttype: Bølger, Stikpropper
Show more Show less