Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

BUSHING - BRONZE

Produktinformation "BUSHING - BRONZE"

bushing - bronze

De bushing - bronze met ons onderdeelnummer R304392 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

bushing - bronze voor Jacobsen

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Jacobsen machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. Dit onderdelenboek geeft schematisch weer waar onderdelen op de machine geplaatst worden en dus ook welke onderdelen in de machine zitten. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

bushing - bronze is passend voor deze onderdeelnummers

De bushing - bronze met nummer R304392 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15117 jacobsen 304392.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R304392
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 304392
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen Greens King IV Plus, Jacobsen ST-5111, Jacobsen Trim King
Produkttype: Busser
Show more Show less