Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Roller - smooth uhmw polyethylene

Produktinformation "Roller - smooth uhmw polyethylene"

roller - smooth uhmw polyethylene

Onderdeel R150341 is een roller - smooth uhmw polyethylene uit ons grote onderdelenassortiment. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

roller - smooth uhmw polyethylene voor Toro

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Toro is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Toro machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Kijk voor aankoop dus of het onderdeelnummer van de machine in grote mate overeenkomt met ons onderdeelnummer. Dan is de kans groot dat het product passend is. Als u vragen heeft over het onderdeel of als u twijfelt of het product past, dan kunt u altijd navraag doen bij onze onderdelenspecialisten.

roller - smooth uhmw polyethylene is passend voor deze onderdeelnummers

De R150341 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 13284 toro 150341.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R150341
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Toro: 150341
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Toro
Egnet til maskine: R&R Products Greens Max 2200LP, R&R Products Versa-Green 1860, R&R Products Versa-Green 1860PS, Toro Greensmaster 3, Toro Greensmaster 300, Toro Greensmaster 3000, Toro Greensmaster 3050, Toro Greensmaster 3100, Toro Greensmaster 3150-Q
Diameter: 50.8 mm
Show more Show less