Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

RDM-Toro Hollow Tine hardened, Working-Ø 5/8

Produktinformation "RDM-Toro Hollow Tine hardened, Working-Ø 5/8"

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 5/8

De rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 5/8 met ons onderdeelnummer RDM-1912134 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 5/8 voor Toro

Tussen machineonderdelen die op elkaar lijken kan een verschil zitten. Kijk daarom goed in het machinehandboek of onderdelenboek van uw Toro machine om te controleren of het onderdeel dat u bij ons vind ook daadwerkelijk in uw machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

rdm-toro hollow tine hardened, working-ø 5/8 is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer RDM-1912134 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 91442 1912134.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: RDM-1912134
Manufacturer RDM Parts
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Toro
Arbejdsdybde: 90 mm
Monteringsdiameter: 19.05 mm = 3/4 Inch
Type: Side eject tine
arbejdsdiameter: 15.88 mm
Show more Show less