Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Maaikooi - 6 blads passend voor Toro -

Produktinformation "Maaikooi - 6 blads passend voor Toro -"

Door het contact met stenen, grond en vegetatie verslijten de snijcilinders langzaam. De eerste sporen van het verslijten zijn te vinden bij de snijvlakken die bot worden. Nadat deze meerdere malen geslepen zijn moeten de snijcilinders vervangen worden, bijvoorbeeld door de R5-3206 snijcilinders van RDM Parts. Deze passen voor het origineel met nummer R5-3215.

Het vervangen van uw maaikooien

Er kunnen op één maaimachine meer dan één soort maaicilinders gemonteerd worden. Dit heeft te maken met het beoogde maairesultaat, want de manier waarop het gras wordt uitgeworpen verschilt per maaikooi. Wanneer u de maaicilinders van Toro vervangt, dan moet de kooi weer op de correcte hoogte afgesteld worden om het gras op een mooie manier te maaien. Hiervoor heeft RDM Parts tools in het assortiment die het heel eenvoudig maken om uw maaikooi opnieuw te stellen. Bij vragen over het vervangen van uw snijcilinder of andere onderdelen kunt u altijd contact opnemen met onze productspecialisten.

Maaikooi R5-3206 bestellen om te vervangen

Bij het vervangen van uw maaikooi moet u op de volgende punten letten:

  1. Heeft u het juiste onderdeelnummer? Kijk in het onderdelenboek van uw machine om het juiste onderdeelnummer te selecteren.
  2. Heeft u geen onderdeelnummer of twijfelt u? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.
  3. Bij het vervangen van een snijcilinder is het belangrijk dat u ook en de lagers met de afdichtingen vervangt.
Show more Show less

Properties

Produktnummer: R5-3206
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Toro: 5-3206
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Toro
Egnet til maskine: R&R Products Greens Max 2200LP, R&R Products Versa-Green 1860, R&R Products Versa-Green 1860PS, Toro Greensmaster 3, Toro Greensmaster 300, Toro Greensmaster 3000, Toro Greensmaster 3050, Toro Greensmaster 3100, Toro Greensmaster 3150-Q
Produkttype: Klippebure
antal skæreblade: 6
Show more Show less