Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

HOSE ASSY -

Produktinformation "HOSE ASSY -"

hose assy -

De hose assy - met onderdeelnummer R364968 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. We helpen u graag bij vragen over onderdeel of machine.

hose assy - voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Als er een overeenkomst is dan zal het onderdeel passend zijn voor de machine. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

hose assy - is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer R364968 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 15941 jacobsen 364968.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R364968
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 364968
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen LF-100, Jacobsen LF-123, Jacobsen LF-128, Jacobsen LF-135, Jacobsen LF-3400, Jacobsen LF-3800
Produkttype: slanger
Show more Show less