Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

RUBBER BUMPER

Produktinformation "RUBBER BUMPER"

rubber bumper

De rubber bumper met ons onderdeelnummer R3008974 is één van de onderdelen uit het ruime aanbod aan machineonderdelen voor tuin- park en golfmachines van RDM Parts. In dit assortiment vindt u zowel originele onderdelen als onze passende alternatieven van eigen merk. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

rubber bumper voor Jacobsen

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Dan is de kans groot dat het product passend is. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

rubber bumper is passend voor deze onderdeelnummers

De R3008974 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 54205 jacobsen 3008974.

Show more Show less

Properties

Produktnummer: R3008974
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Jacobsen: 3008974
Tekniske detaljer
Velegnet til mærke: Jacobsen
Egnet til maskine: Jacobsen Eclipse 118, Jacobsen Eclipse 122, Jacobsen Eclipse 126, Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526
Show more Show less