Hurtig levering
Stort sortiment
Gunstigt prisniveau

Reel fits for Lesco

Produktinformation "Reel fits for Lesco"

De R018594 snijcilinder past op uw Lesco kooimaaier en vervangt het origineel met nummer 18594. Maaiers met snijcilinders worden veel gebruikt voor precies maaiwerk op de sport- of golfbaan en voor openbare groenstroken. Het maaibeeld dat de maaier achterlaat is zeer net omdat het gras tot op de millimeter precies kan worden afgeknipt.

Bij een snijcilinder zijn de gebogen messen in een serie op een cilinder geplaatst. Op de R018594 zitten 8 messen gemonteerd op de cilinder. Doordat ze tegenover een ondermes gezet zijn wordt het gras tussen het mes en de snijcilinder afgeknipt. Een vereiste hiervoor is wel dat de messen, zowel aan de kant van de snijcilinder als aan het ondermes goed scherp zijn. Een bot mes scheurt het gras af waardoor er een beschadiging in het gras ontstaat.

Maaikooi R018594 versleten?

Een versleten maaikooi? Snijcilinders zijn niet direct versleten als ze bot zijn. De messen kunnen namelijk altijd geslepen worden. Wanneer de diameter van de kooi te klein wordt, verslechtert het maaibeeld of krijgt u de kooi en het ondermes niet meer correct afgesteld.

Originele Lesco 18594 snijcilinders?

Met de passende R018594 kunt u het origineel van Lesco vervangen. Het voordeel van RDM Parts onderdelen is de goede prijs kwaliteitverhouding.

Maaikooi R018594 bestellen om te vervangen

Bij het vervangen van uw maaikooi moet u op de volgende punten letten:

  1. Heeft u het juiste onderdeelnummer? Kijk in het onderdelenboek van uw machine om het juiste onderdeelnummer te selecteren.
  2. Heeft u geen onderdeelnummer of twijfelt u? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.
  3. Bij het vervangen van een snijcilinder is het belangrijk dat u ook en de lagers met de afdichtingen vervangt.
Show more Show less

Properties

Produktnummer: R018594
Manufacturer R&R Products
Erstatter original
Lesco: 018594
Lesco: 18594
Tekniske detaljer
Egnet til maskine: Lesco 300 & 500
Produkttype: Klippebure
antal skæreblade: 8
Show more Show less