Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Klepel toebehoren

  Schroefdraad lengte - bev mat.:
  Schroefdraad soort:
  Passend voor merk:
  Sleutelwijdte bev. materiaal:
  Totale lengte:
  Pagina:
  454 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  454 resultaten

  Klepels worden met veel kracht rondgeslingerd en dienen dus goed vastgezet te worden. Deze bevestigingsmaterialen voor de slagklepels van een klepelmaaier heeft u nodig om deze slijtdelen goed vast te zetten. Kijk goed naar het schroefdraad, de maat en de lengte van het bevestigingsmateriaal aangezien dit voor iedere machine versch

  Klepels en toebehoren voor uw klepels toebehoren machine

  Passende klepels toebehoren slijtdelen van RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw klepels toebehoren.

  Klepels bevestigen

  Klepels worden door middel van een ketting en andere bevestigingsmaterialen aan de klepelas van uw klepels toebehoren machine bevestigd. Om zeker te zijn dat je de juiste klepel hebt voor uw klepels toebehoren machine kijkt u goed naar de lengte en breedte van de te vervangen klepel. Het kiezen van de juiste klepel is belangrijk om defecten te voorkomen. Niet iedere klepel past in iedere klepelbak. illend is. U kunt de producten op maat filteren daarnaast kunt u op de productpagina zien welke producten door het RDM Product worden vervangen. Als u vragen heeft over het bevestigen van de klepels dan kunt u altijd contact opnemen met onze productspecialisten.