Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Rivierre Casalis freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-RIV-51
  RDM Parts Y-mes passend voor Rivierre Casalis B 225016 - 808-63-RIV-51
  • Artikel nummer: 808-63-riv-51

  Freesmessen en toebehoren voor uw Rivierre Casalis machine

  De slijtdelen die passen op uw Rivierre Casalis machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Als slijtdelen slijten kan het zijn dat uw machine minder goed presteert, vervang uw onderdelen dus tijdig. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Rivierre Casalis machine.

  Monteer de Rivierre Casalis Freesmessen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Bij het vervangen van de messen voor uw Rivierre Casalis machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Rivierre Casalis machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het haakse L-vormige freesmes van Rivierre Casalis heeft meer power nodig van de machine. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Maatvoering Rivierre Casalis freesmessen

  Om de juiste onderdelen voor uw Rivierre Casalis machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.