Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Sandri freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Lengte

  Montage

  Breedte

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Sandri machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Sandri freesmachines. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Sandri.

  Monteer de Sandri Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Bij het vervangen van de messen voor uw Sandri machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Vorm van de freesmessen

  Kijk goed naar de vorm van uw Sandri freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Een haakse freesmes van Sandri, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Dit is dan ook het originele freesmestype. Door de vorm wordt wel het samenpersen van de grond tegengegaan.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Sandri machine

  Het vinden van Sandri freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.