Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Bungartz freesmes onderdelen

4 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Bungartz machine

  Passende Bungartz slijtdelen van RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Bungartz machine.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Als u Bungartz messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  Vorm van de freesmessen

  Voor Bungartz zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering Bungartz freesmessen

  Het vinden van Bungartz freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.