Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Baiano freesmes onderdelen

1 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-BAI-04L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Baiano Q110L130 - 808-BAI-04L
  • Artikel nummer: 808-bai-04l

  Freesmessen en toebehoren voor uw Baiano machine

  De slijtdelen die passen op uw Baiano machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Baiano.

  Freesmessen bevestigen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  De vorm van uw Baiano freesmessen

  Voor Baiano zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het haakse L-vormige freesmes van Baiano heeft meer power nodig van de machine. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Baiano machine

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Baiano machine gebruikt u de handige filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.