Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Rotoregtanden

  Totale lengte:
  Gatafstand:
  Breedte:
  Boutgat diameter - messen:
  Dikte:
  Passend voor merk:
  Pagina:
  375 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  375 resultaten

  Rotorkopeg messen krijgen nogal wat te verduren tijdens het spitten van de grond. Stenen, zand en aarde slijten de tand, dus u dient deze slijtdelen tijdig te vervangen om een goedwerkende machine te houden. Als u vragen heeft over Rotoreg tanden dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

  Links en rechtszijdig

  De tanden van de Rotorkopeg dienen ofwel links ofwel rechts gemonteerd te worden omdat ze met twee zijdes op een aansluitpunt gemonteerd zitten. Kijk bij het vervangen van de tanden dus goed of u een linkszijdige of rechtszijdige rotoreg tand vervangt. Dit bepaald namelijk of het snijblad aan de juiste kant zit. 

  Messen voor Rotoreg zaaicombinatie vervangen

  Naast dat het belangrijk is om te kijken of de tanden links of rechtszijdig gemonteerd dienen te worden is ook de aansluitmaat van belang. Zo spelen de totale lengte, de gatafstand de breedte en de dikte mee bij het passen op de machine en de diepte waarmee gezaaid wordt. Gebruik de filters om onze producten te filteren zodat u een overzicht krijgt van de messen die op uw Rotoreg passen.