Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Bandenmaat

  Ply

  Merk

  Profiel soort

  Gazon banden

  Bandenmaat:
  Ply:
  Profiel soort:
  Merk:
  Pagina:
  179 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  179 resultaten

  Gazon banden

  Als greenkeeper of groenprofessional bent u verantwoordelijk voor een optimale en verwelkomende presentatie van het groen dat u onderhoud. In uw beroep steekt u veel uren en creativiteit om alles er piekfijn uit te laten zien. Toch gaat groenonderhoud niet alleen om esthetiek, maar ook om functionele waardes. Of het nu gaat om hotels, kantoren, sport velden of golfbanen, de greenkeeper is de essentiele man die deze plekken onderhoud.

  Aan de ene kant wilt u dus banden hebben die het gras niet beschadigen, aan de andere kant wilt u dat ze duurzaam zijn en lang mee gaan. Met Carlisle banden weet u zeker dat u een product van kwaliteit onder uw machine monteert. Een breed bandenspoor en een rond profiel zorgen ervoor dat ze bestand zijn tegen iedere taak die u te wachten zijn. Daarnaast beschadigen ze de baan niet.

  Voor het gazon zijn er

  • Turf Smart banden Voor uitmuntende grip, bescherming van het gazon en duurzaamheid. Deze all-round band kan op veel vlakken worden ingezet
  • Turf master / Multi Trac CS banden Deze professionele banden hebben het meest duurzame profiel en samenstelling. Ze zijn geoptimaliseerd voor stabiliteit en grip.
  • Turf Trac RS banden geeft rond de klok een optimale prestatie door een gebalanceerd profiel en een ruime profieldiepte
  • Ultra Trac banden; hebben een brede doorbuigingszone ze zijn daardoor ideaal voor inzet met een specialistisch doel en waar deze brede doorbuigingszone cruciaal is.