Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Onderwater maaier

  Onderwater maaikop passend op vrijwel iedere bosmaaier.

  Pagina:
  1 resultaten
  Pagina:
  1 resultaten

  Onderwater Maaier

  Uw tuin, park, of golfbaan heeft tal van objecten en stukken die niet goed te bereiken zijn met uw maaiers. Bijvoorbeeld de afkanting van uw velden, rond bomen of het riet in de vijver. Om deze stukken toch netjes te houden heeft u speciale machines nodig. Voor deze toepassingen heeft RDM Parts een maaikop ontwikkeld die door speciale opzetstukken op de meeste bosmaaiers te bevestigen is.

  Door het unieke ontwerp van de maaikoppen kan de grasmaaier ook in het water en onderwater gebruikt worden voor het maaien van onderwaterplanten en rietsoorten. De kop is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Deze uitvoeringen verschillen in de hoeveelheid tanden. Bij het ontwerpen van de maaier is ook rekening gehouden met de veiligheid. De tanden zijn zo ontwikkeld dat ze de omgeving niet beschadigen als u object raakt. Op die manier is het gemakkelijk om met de maaier aan het werk te gaan en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u per ongeluk de ornamenten in uw park of tuin beschadigd.

  Door de roterende messen schiet vuil en gemaaid gras niet weg, deze maaikop is dus ideaal om te gebruiken in steden en op parkeerplaatsen omdat het risico op spatschade minimaal is. In steden wordt deze kop veel gebruikt